TrendStars is een klein- en groothandel in fashion. Het assortiment van TrendStars bestaat uit met zorg geselecteerde producten volgens de laatste trends. Bovendien is het assortiment van TrendStars geheel afgestemd op de wensen van haar klanten. Je kunt bij ons rekenen op een juiste prijs / kwaliteitsverhouding, we proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij weten echter dat onze klanten ook op zoek zijn naar kwaliteit, trends, inspiratie en goede service. Wij verbreden onze collectie met grote regelmaat, waarbij we op zoek zijn naar een assortiment dat bij jou past. TrendStars blijft innoveren.

Klanttevredenheid

De tevredenheid van klanten staat bij TrendStars altijd hoog in het vaandel en streven wij naar de beste service. Bovendien zijn kosten die andere webwinkels wellicht maken (denk aan personeel, vakantiegeld, pensioenen, huur van een groot pand en grote voorraden) bij ons geschrapt. Met een scherpe marge kunnen wij je dus een leuke aanbieding doen.

Filosofie
Het idee, dat door hoge kwaliteit, voortreffelijke service en sterke focus op de laatste trends de klant ook op den duur tevreden zal blijven, heeft zich al in zeer korte tijd getoond. Wij willen ons daarom ook in de toekomst als betrouwbaar en modebewust bedrijf profileren, dat is klanten snel, eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk bedienen. Het contact met ons bedrijf moet voor elke klant prettig en makkelijk zijn.

Hoe te bestellen?
Hartelijk bedankt voor je vertrouwen, wij zullen dat niet beschadigen en zorgen voor een correcte afwikkeling. Het makkelijkst is om eerst een account aan te maken op de hoofdpagina. Klinkt vreemd maar het is een kwestie van diverse gegevens éénmalig invoeren en bij een volgende bestelling wordt je automatisch herkend als klant. Eigenlijk voel je je gewoon de volgende keer erg welkom op onze site.

Contact
Bij TrendStars komt de klant op de eerste plaats. Voor informatie over jouw bestelling kun je ons altijd e-mailen. Stuur dan even een e-mailtje naar info@trendstars.nl. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie. De snelste manier om ons een e-mail te sturen is via de link contact onderaan elke pagina, je komt dan direct op onze contactpagina. Heb je nog aanvullende wensen en ideeën, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Wat mag ik in mijn pakket verwachten?

Uiteraard hetgeen wat besteld is. Lijkt misschien een open deur maar er zijn teveel bedrijfjes die hier toch de mist mee ingaan. Daarnaast maken wij gebruik van luchtkussen enveloppen om het gevaar van beschadigingen tijdens het verzenden zo klein mogelijk te houden. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met de bestelling schroom dan niet om ons een mailtje te sturen. Zoals bekend reageren wij daar snel en vakkundig op.

Oprichtster Lotte

Oprichtster Lotte

Colofon
TrendStars
Harp 7
3286 TJ Klaaswaal